ЕКОТЕРМ-01 ЕООД
ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЗАЦИЯ
×
 x 

Cart empty

Екотерм-01 ЕООД извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатици:

 • отстраняване на пропуски
 • зареждане с фреон
 • поръчка на резервни части и подмяната им
 • профилактика на климатици-почистване на вътрешен и външен топлообменник, почистване на филтри, преглед и тест на цялостната работа на климатичната система, проверка за херметичност
 • демонтаж на климатици
 • изготвяне на досие на климатични системи, подлежащи на ежегодна проверка за херметичност

Гаранция


 1.  Гаранционният период започва да тече от датата на въвеждане в експлоатация, но не по-късно от 2 календарни месеца от датата на извършване на доставката на техниката и е валиден само с оригинална гаранционна карта, в която е описан моделът и серийният номер на климатика.
 2. В гаранционния срок се покрива всяка техническа неизправност по конструкцията на климатичната техника, възникнала от фабричен дефект.
 3. Срокът за посещение и констатиране на проблем по време на гаранционния срок е до 3 работни дни след подадена рекламация в офисите на фирма Екотерм-01 ЕООД.   
 4. Срокът за отстраняване на констатиран дефект по време на гаранционния период е до 5 работни дни, ако не се изисква доставка и замяна на резервна част и 2-4 седмици в случай на необходимост от доставка на резервна част .
 5. Настоящата гаранция не се отнася за следните случаи:

  - почистване на въздушни филтри;

  - подмяна на фотокаталитичен филтър, био-филтър, филтър от титаниев апатит, flash streamer;

  - подмяна на батерии за дистанционно управление;

  - почистване на външния компресорно-кондензаторен агрегат от замърсяване и попадане на листа и чужди тела;

  - почистване и преправяне на кондензи и кабел-канали на вътрешно/външно тялo.

 6. Настоящата гаранция не покрива възникнали технически проблеми в следните случаи:

  - при демонтаж, опит за ремонт и преместване на уреда от неоторизирани лица;

   - при промяна на конструкцията на помещението;

  - при щети нанесени от природни бедствия, аномалии в електроснабдителната мрежа и вандализъм.        

 7. Преди да започне екполатацията на климатичната техника или да подадете сигнал за неизправност е задължително да се запознаете внимателно с инструкцията за експлоатация на уреда.
 8. При липса на дефект или повреда след посещение на сервизен специалист, клиентът е длъжен да заплати разходите за посещението в размер, установен по актуална ценова сервизна листа на ММС , публикувана в сайта на фирмата.                                                     

 


 

 

В качеството си на оторизиран дилър на висококачествена климатична техника Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industry,Fujitsu, General, Toshiba, Gree, Midea, Osaka, Treo и др. Екотерм-01 ЕООД е напълно наясно с голямата отговорност, която носим при извършване на монтажните работи. 
 
Освен персоналът, изключително важни са и инструментите и материалите, които се използват. Затова ние:
 
1.   Използваме висококачествена пробивната техника за направата на отворите в стената, както и прахосмукачка, за да сведем до минимум опрашаването на Вашия дом.

2.   Използваме медна тръба с дебелина, която гарантира,че по време на монтажа тя няма да се пречупи и да предизвика загуба на фреон.

3.   Обличаме медната тръба с изолация за намаляването на загубите .

4.   Използваме PVC канали, за да запасим Вашия интериор максимално.

5.   Задължително извършваме вакуумиране на климатика .

6.   Събираме всички отпадъци от  кашони, фолиа и други и ги изхвърляме на определените за това места.

7.   Стремим се да удовлетворим Вашите желания и да останете доволни от нашата работа.


Преди започването на монтажа от изключителна важност е правилният избор на място. За да може Вашият климатик да работи коректно, трябва да се избере място, на което няма мебели, които да му пречат, да има достатъчно пространство за свободното движение на въздушния поток, да бъде нивелиран и да има възможност за извеждане на конденза.  Външното тяло да е монтирано на здрава основа и да е лесно достъпно за бъдещо сервизно обслужване.
 
 За всички предлагани от нас продукти на Дайкин осигуряваме монтаж във всяка точка на страната със собствени екипи или специалистите на нашите партньори.

Екотерм-01 ЕООД извършва доставка на климатици до адрес по желание на клиента. Наши партньори са логистични компании, доказали се в сферата на куриерските услуги.

Екотерм-01 ЕООД предлага на своите кленти услугата "оглед на място" . Наш специалист ще посети обекта, който ще климатизирате и ще Ви консултира какъв модел климатик и с каква мощност е подходящ във Вашия случай. Ще направи оглед на помещението и съобразно Вашите желания и технологията за инсталация, ще предложи най-добрия вариант за монтаж на избраната от Вас система.

Тази персонална и точна консултация, ще осигури ефективната работа на климатика и комфорта Ви през цялата година.


TOP